Ångerrätt 
Enligt distansavtalslagen har du alltid full returrätt inom 14 dagar efter du mottagit dina varor. När du vill returnera en vara du ångrat köpet av kontaktar du oss på mejl; hej@vaxtkompaniet.se eller telefon 070-663 63 34
Om du vill returnera en vara står du för returfrakten och vi betalar tillbaka så snart som möjligt efter mottagen retur, men senast inom 7 dagar efter att paketet ankommit.  Kom ihåg att det är du som kund som står för returfrakten och ansvarar för returen fram till dess att vi har mottagit den, så spara alltid ditt inlämningskvitto. Tänk på att emballera varan väl, då du bär ansvaret för transporten till oss. Vi har tyvärr inte möjlighet att administrera byte av varor så detta gör du genom att lägga in en ny beställning.
För att underlätta hanteringen önskar vi att du bifogar följesedeln tillsammans med din retur men har du den inte kvar löser vi det ändå!

Öppet köp 60 dagar
  - 100% nöjd kundgaranti
Förutom ångerrätt erbjuder vi dig öppet köp i hela 60 dagar. Detta gäller endast för vara som inte har använts. 
När du vill returnera en vara du ångrat köpet av kontaktar du oss på mejl; hej@vaxtkompaniet.se eller telefon 070-663 63 34

Ej uthämtade paket
För ej uthämtade brev eller paket debiterar vi dig för våra kostnader för frakt, returfrakt, administration och hantering, för närvarande 125 kr.